Resultat:        5-1 (3-1)

 

Målskyttar:    Sebastian Valenzuela 27 min, Elias Olofsson 31 min, Patrick Johansson 36 min,

Marcus Pettersson 72 min, 83 min.

 

 

 

3 poäng         Sebastian Valenzuela, bra i defensiven, bra i passningsspelet och även målskytt.

 

2 poäng         Marcus Pettersson, svårstoppad när han kommer rättvänd i straffområdet,

tvåmålskytt.

 

 

1 poäng         Niklas Kristoffersson, återigen en bra insats, visar en stor klokhet i sitt spel.

 

Bortsett från de första 25 minuterna så var detta en bra prestation utav oss. Vi var inte alls med från början av den här matchen och Viskafors IF tog ledningen helt välförtjänt. Men när vi hittade tillbaka till vårt passningsspel, låg rätt i markeringen samt gjorde rätt värderingar ute på planen så tycker jag att vi var det bättre laget. Vi hade variation i både tempot och i passningsspelet, vi gav bollhållaren flera passningsalternativ dessutom behöll vi lugnet i alla närkamper och föll inte in i något gnäll mot domaren. Bra jobbat gubbar!

 

Thomas Engelbrektsson