Resultat: 1-0 (0-0)

Målskyttar: Erik Holmqvist 57 min.

Förutsättningarna inför matchen var skulle Ubbhults IF/IFK Hällingsjö komma igen efter förlusten mot Hyssna IF senast där Ubbhults IF/IFK Hällingsjö inte kom upp i normal spelstandard.

Ubbhults IF/IFK Hällingsjö visade upp ett stabilt försvarsspel över hela planen samt ett lugn i passningsspelet som resulterade i tre poäng.

3 poäng Markus Gustavsson, för sitt defensiva arbete, lugn och trygg i passningsspelet.

2 poäng Niklas Kristoffersson, går in och dirigerar, tar ett stort ansvar i defensiven,

bra i passningsspelet.

1 poäng Robert Petersson, trygg och lugn i sitt spel, enkelt och rejält.

Detta var en härlig seger, där vi visade en härlig attityd och att vi arbetar för varandra! Återigen visar vi upp ett bra försvarsspel och att vi inte släpper till många målchanser bakåt. Tyvärr skapar vi inte så många målchanser framåt heller som vi hade önskat men det är bara att arbeta vidare med det. Inför matchen saknades fyra spelare som var upptagna på annat håll, utav det märktes ingenting och det betyder att vi har en bredd och en konkurrenssituation som jag inte har upplevt tidigare i Ubbhults IF/IFK Hällingsjö. Vi har flera konstellationer som fungerar utmärkt , hela fyrbackslinjen med Ludde där bak i målet, ”K” går in och visar vilken allroundspelare han är, Sebbe skämmer bort oss med briljant spel och härlig attityd, Markus Gustavsson går in på inner mittfältet och visar att han vill han en plats där, vi har Robert och Kaldegård som spelar enkelt och med ett lugn. Måste även nämna Erik Holmqvist som visar vilken bra målskytt han är, härlig träff! Framför allt ser jag detta som en laginsats och fortsätter vi så här kan hösten bli intressant. Nu tar vi nya tag inför sista matchen mot svårspelande Fritsla IF den 6/7 klockan 15.00 sedan tar vi sommaruppehåll.

Thomas Engelbrektsson