Resultat:        1-8 (0-5)

 

Målskyttar: Patrick Johansson 7 min., Erik Holmqvist 11 min., Elias Olofsson 16 min. straff, Erik  Holmqvist 29min., Niklas Nilsson 43., Erik Holmqvist 59 min., Niklas Kristoffersson 67., Anton Wallin 72 min.

 

 

3 poäng         Erik Holmqvist, för sina tre mål. Sprang mycket för laget och

                                            spelade enkelt med få tillslag.

 

2 poäng         Elias Olofsson, mycket bra i sin roll som balansspelare, konstruktiv i sitt defensiva

                                            arbete som ledde fram till att vi fick övertag på deras planhalva.

 

1 poäng         Marcus Pettersson, är konstruktiv i sin löpningar och skapar många chanser för sig                                            själv och sina lagkamrater.

 

En derbymatch som jag var nervös inför och hade fjolårets vårmatch i minnet där vi gjorde en riktig platt match. Men det visade sig att det inte fanns fog för oron. Killarna visade en härlig attityd redan på samlingen och under uppvärmningen blev det mer och mer sammanbitet i gruppen. I själva matchen anser jag att vi har ett stort spelövertag från första spelminut till slutsignalen. Det svåra i en sådan här match är att behålla skärpan under hela matchen och det tycker jag att vi gör och det skall laget ha en eloge för. Kan även konstatera att alla i laget bidrog till den här segern så det var inte lätt att plocka ut tre killar som utmärkte sig mer än någon annan. Nästa match möter vi Hyssna IF den 24/6 på Björkängsvallen, det blir en utmaning som skall bli kul att ta sig an.

 

 

Thomas Engelbrektsson