Om klubben

IFK Hällingsjö ligger i Hällingsjö tätort i utkanten av Härryda kommun. IFK Hällingsjö är en fotbollsklubb som idag har ca 150 medlemmar och bedriver fotboll för barn & ungdomar. Förutom fotboll så erbjuder klubben även en annan väldigt uppskattad aktivitet under sommarmånaderna; bilbingo. Bingon är välkänd runt om i Västsverige och lockar 100-200 glada besökare varje lördag. I samband med bingon kan du även avnjuta något från vår kiosk som erbjuder allt från kaffe till lättare mat och dryck.

A-laget Herr och Dam

År 2012 slogs herrlaget i Hällingsjö ihop med Ubbhult. Matcher för A-laget herr spelas under namnet Hällingsjö/Ubbhult. Damlagets A-lag slogs 2012 ihop med Ubbhult och Sätila och spelar matcher under namnet HUS, för tillfället finns inget damlag aktivt i någon serie.

Hällingsjö ligger i ett naturskönt område runt Gingsjön. Här kan man njuta av härliga aktiviter både sommartid och vintertid. På sommaren är Gingsjön en fantastisk utflyktsmål för badgäster. Det finns en badplats sydöst om Hällingsjö utmed Rävlandavägen. På vintern ligger isen nästan alltid tjock och inbjuder till skidåkning, skridskoåkning eller fiske. Förutom fotbollsklubb finns i Hällingsjö, skola, förskola, bensinmack med livsmedel, kläd-och presentbutik. För den som vill träna mer än fotboll finns även Kettlecross i Hällingsjö, styrka och konditionsträning 2 dagar i veckan.

Medlemsavgift för 2023

Licensierad spelare över 15 år 850 kr

Aktiv som spelar seriespel samt Oldboys 450 kr

Stödmedlem, funktionär, ledare samt barn som inte spelar seriespel 250 kr

OBS Maxavgift per familj 1500 kr

IFK Hällingsjö BG 150-9074

Märk med namn, födelsedata, adress.

IFK Hällingsjös styrelse

Camilla Valenzuela, Andreas Kaldegård, Henrik Magnusson, Nicklas Alfredsson,

Joakim Tellander, André Kelkkanen, Andreas Engström och Anders Nyström

Alla kan nås via emailadressen:
info@ifkhallingsjo.se

P65 bedriver ideell verksamhet där fokus ligger på att ta hand om och underhålla Björkängsvallen och klubbens egendom. Flertalet av de som är engagerade i P65 har tidigare spelat för klubben. Är du sugen på att vara med? Skicka ett mail till oss på info@ifkhallingsjo.se