Igår var det full aktivitet på Björkängsvallen. Plankommittén (med Sture i spetsen) började i god tid med att klippa gräset och linjera upp för 7 manna match samt förstärka linjerna på helplan för dam matchen. Ett förträffligt arbete. TACK!!!!

Vid 14-tiden började flickspelarna dyka upp och Sebbe öppnade kiosken. Ted satte på fotbollsmusik och stämningen blev hög.

HUS FF F02 spelade match kl 15 mot Sjömarken. En bra och jämn match som HUS FF tyvärr förlorade med 2-4. Tjejerna var nog ändå ganska nöjda med sin insatts och vi önskar dem lycka till på nästa match.

Dam matchen HUS FF mot Lödöse/Nygård startade kl 17. Våra damer spelade väldigt bra men fick tyvärr inte utdelning på målchanserna vilket motståndarlaget fick. Förlust 1-4. Vi håller tummarna för vinst nästa match.

Även om inte matchresultaten gick hemmalagens väg var det en härlig dag i fotbollens tecken. Korv och glassförsäljningen gick strålande. Matchvärdarna Ted och Anders A gjorde att lagen och publiken kände sig väl omhändertagna.

Camilla Valenzuela