Kom, träffas och trivs med IFK HÄLLINGSJÖ

Om IFK Hällingsjö.

IFK HÄLLINGSJÖ / Pages / Om IFK Hällingsjö

960x420_bjorkangsvallen

Om klubben

IFK Hällingsjö ligger i Hällingsjö tätort i utkanten av Härryda kommun. IFK Hällingsjö är en fotbollsklubb som idag har ca 200 medlemmar och bedriver fotboll för  barn & ungdomar. Förutom fotboll så erbjuder klubben även en annan väldigt uppskattad aktivitet under sommarmånaderna; Drive-inbingo. Bingon är välkänd runt om i Västsverige och lockar 50-100 bilburna besökare varje lördag. I samband med bingon kan du även avnjuta något från vår kiosk som erbjuder allt från kaffe till lättare mat och dryck.

A-laget Herr och Dam

År 2012 slogs herrlaget i Hällingsjö ihop med Ubbhult. Matcher för A-laget herr spelas under namnet Hällingsjö/Ubbhult. Damlagets A-lag slogs 2012 ihop med Ubbhult och Sätila och spelar matcher under namnet HUS. Sedan 2018 har vi tyvärr inget seniorlag i seriespel

Om Hällingsjö

Hällingsjö ligger i ett naturskönt område runt Gingsjön. Här kan man njuta av härliga aktiviter både sommartid och vintertid. På sommaren är Gingsjön en fantastisk utflyktsmål för badgäster. Det finns en badplats sydöst om Hällingsjö utmed Rävlandavägen och en badplats i Eriksmyst norr om Hällingsjö. På vintern ligger isen nästan alltid tjock och inbjuder till skidåkning, skridskoåkning eller fiske. Förutom fotbollsklubb finns i Hällingsjö, skola, förskola, två livsmedelsaffärer, bensinmack och pizzeria. För den som vill träna mer än fotboll finns även Kettlecross i Hällingsjö.

Medlemsavgift för 2019

Licensierad spelare över 15 år 800 kr

Aktiv som spelar seriespel samt Oldboys 400 kr

Stödmedlem, funktionär, ledare samt barn som inte spelar seriespel 200 kr

OBS Maxavgift per familj 1500 kr

IFK Hällingsjö BG 150-9074

Märk med namn, födelsedata, adress.

IFK Hällingsjös styrelse

Camilla Valenzuela, Andreas Kaldegård, Bror Johansson, Henrik Magnusson, Nicklas Alfredsson,

Anton Wallin, Maria Barth, Joakim Tellander och Caro Säljö.

Alla kan nås via emailadressen:
info@ifkhallingsjo.se

Back to Top